Siden 2017

CLIMICO VVS

Få et tilbud 61 51 51 64

VVS arbejde København – montering og service

Vi udfører alle arbejdsområder inden for VVS arbejde i København og omegn, både renoveringer, monteringer og reparationer. Skal du have montering af blandingsbatteri og vandhane, eller er et vandrør sprunget? Vi er din redning. Vi udfører både lækagesøgninger, reparationer af santitet, udskiftning af installationer, varmeeftersyn og ejendomsservice. Kontakt os, så giver vi et godt tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Alt VVS arbejde – montering af blandingsbatteri, vandhane

At komme ud til et badeværelse under vand eller utæt rør under stuegulvet er aldrig sjovt. Derfor skal du ringe til Climico VVS med det samme. Vi har mange års erfaring i fejlfindinger og reparationer af såvel små som store installationer. Vi tager os bl.a. af:

  • Sprængte vandrør
  • Installationer af vaskemaskiner
  • Dryppende haner
  • Udskiftning af toilet
  • Montering af blandingsbatteri
  • Varmeløsninger og gulvvarme
  • Stoppede afløb og meget mere

Mange års erfaring

Vi besidder mange års erfaring fra reparationer i de danske hjem, store byggepladser, nybyggerier og meget mere. Derfor kan vi også løse din opgave, uanset om det er nybyggeri af sommerhus eller reparation af gammelt københavnertoilet. Er du på jagt efter en autoriseret til VVS arbejde København, der kan stå for alle installationer i dit hjem eller byggeplads, så kontakt Climico VVS.

Kvalitet og garanti på alt

Ingen opgave er for stor eller kompliceret til Climico VVS. Vi har kompetencerne til at udføre enhver opgave og sørger altid for at alt installeres ordentligt og i kvalitet. Vi kender til lovgivning og sikkerhedsreglerne, så du kan trygt benytte os til din opgave. Derudover er vi medlem af garantifonden Tekniq, hvilket kvalitetssikrer vores arbejde og at alt udføres ordentligt.

Udfyld kontaktformularen, ring til os på 61 51 51 64 eller send en mail til kontakt@climicovvs.dk, så vender vi hurtigt tilbage med et tilbud på montering af blandingsbatteri, vandhane, vaskemaskiner eller VVS arbejde i København og omegn. Vi udfører alle VVS opgaver uanset størrelse, store som små samt for private og erhverv. Vi kører som VVS installatør Hellerup, VVS Hvidovre og som VVS installatør i Nordsjælland og København.

Kontakt os
Climico VVS

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 61 51 51 64 i telefontiden, eller via formularen her på siden.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi er medlem af TEKNIQ’s garantiordning

Som et VVS-firma med respekt for håndværket og et ønske om altid at opnå fuld kundetilfredshed, er vi naturligvis medlem af TEKNIQ’s garantiordning, hvilket er din sikkerhed for et tilfredsstillende slutresultat, uanset hvilken VVS-opgave vi udfører for dig.

Skriv til os

Ring til os