Siden 2017

CLIMICO VVS

Få et tilbud 61 51 51 64

VVS fjernvarme – service af fjernvarmeanlæg

Det er vigtigt regelmæssigt at få udført service af VVS fjernvarme til gavn for både din varmeøkonomi og ikke mindst klimaet. Derfor tilbyder Climico VVS fjernvarmeservice af høj kvalitet i København, Nordsjælland og omegn. Kontakt os, så sender vi et godt tilbud på service af fjernvarme.

Få et uforpligtende tilbud

Opnå optimal drift og besparelser

Med et fjernvarmeeftersyn sikrer vi, at anlægget kører optimalt, så du får mest muligt ud af dine varmepenge. Vi tester og gennemgår installationerne, justerer anlægget til optimal drift og rådgiver herefter dig som kunde til bedste energibesparelse. Fjernvarme er allerede blandt de billigste varmeløsninger, men der kan stadig være mange unødvendige omkostninger på regningerne. Dem sørger vi for forsvinder, når du bestiller Climico VVS til dit fjernvarmeanlæg. Det kan altså betale sig at investere i et servicetjek, pengene er hurtigt tjent hjem.

Brug for nyt fjernvarmeanlæg?

Et fjernvarmeanlæg kan godt blive forældet, og derfor tilbyder vi også udskiftning af fjernvarmeanlæg. Med en ny fjernvarmeinstallation kan din bolig få øget værdi og opnå bedre energimærke. Det visuelle ved bygningen kan også blive optimeret. Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om vores installation af fjernvarmeanlæg.

VVS fjernvarme København og omegn

Med veluddannede VVS installatører, der løbende gennemgår kurser inden for den nyeste teknologi af VVS fjernvarme er du altid i sikre hænder hos Climico VVS. Vi sørger for at løse alle opgaver i kvalitet og anvender ligeledes kun reservedele, der efterlever samme kvalitet. Vi oplyser dig som kunde, hvis der opstår uforudsete hændelser og hvis der er behov for ekstra udgifter. Derfor er vi et trygt valg af VVS til fjernvarme uanset om det er service, reparation eller nyinstallation. Kontakt os allerede i dag, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Udfyld vores kontaktformular, ring til os på 61 51 51 64 eller send en mail til kontakt@climicovvs.dk, så vender vi tilbage med en god pris på din opgave.

Kontakt os
Climico VVS

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 61 51 51 64 i telefontiden, eller via formularen her på siden.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi er medlem af TEKNIQ’s garantiordning

Som et VVS-firma med respekt for håndværket og et ønske om altid at opnå fuld kundetilfredshed, er vi naturligvis medlem af TEKNIQ’s garantiordning, hvilket er din sikkerhed for et tilfredsstillende slutresultat, uanset hvilken VVS-opgave vi udfører for dig.

Skriv til os

Ring til os