Siden 2017

CLIMICO VVS

Få et tilbud 61 51 51 64

Om Climico VVS

Climico VVS er en autoriseret VVS virksomhed, der blev stiftet i 2017 af Amel Demirovic. Virksomheden indeholder dog mange flere års erfaring i branchen. Allerede som 16-årig besluttede Amel sig for, at han ville være VVS’er og har beskæftiget sig med nye badeværelser, renoveringer, utætte rør og meget mere lige siden. Han er autoriseret VVS’er, med bestået eksamen og endda med så flotte resultater, at medaljen blev udleveret af Dronning Margrethe II på rådhuset.

Hans erfaring har siden været som svend for virksomheder, VVS opgaver i lufthavne, større byggepladser samt formand og leder for VVS-arbejdet på byggepladser. I dag har Amel næsten 20 års erfaring inden for VVS branchen og andre håndværkeropgaver. Han har startet sin egen virksomhed, der nu består af 3 svende samt en lærling. Derudover oplever Climico VVS succes og udvider løbende med nye svende.

Få et uforpligtende tilbud

Vi sætter kunden i fokus

Hos Climico VVS er vi koncentreret om værdierne ved kvalitet, tryghed, ordentlig service og perfekte resultater. Kunderne er altid første prioritet og derfor oplever vi også mange tilbagevendende kunder, der benytter Climico VVS hver gang. Med tilfredse kunder og perfekte resultater kan vi bygge en ordentlig virksomhed, og det er det, vi ønsker. Vores kundekreds er primært opbygget på kunders anbefalinger til nye kunder, hvilket må betyde kundetilfredshed. Vi er overbevist om, at med kvalitet og god service i alt hvad vi laver, så er vores kunder trygge og glade.

Vores fundament bygger på mange års erfaring og masser af viden, derfor vælger vi aldrig de hurtige og nemme løsninger. Vi finder de bedste og smarteste løsninger, og tager dig som kunde med i beslutningerne. Skulle der opstå eventuelle ekstra problemer eller udgifter undervejs, snakker vi altid med dig som kunde, inden vi går videre.

Vi er det trygge og kvalitetsbevidste valg til gode resultater

Med veluddannede og autoriserede svende, løbende kurser, mange års erfaringer samt værdierne kvalitet og god service, er Climico VVS et trygt valg. Vi kan hjælpe med alle dele af branchen lige fra utætte rør i sommerhuset, renoveringer af installationer, ejendomsservice, et helt nyt badeværelse eller til byggepladser. Vi har et samarbejde med mange ejendomsservices og tilbyder gerne faste aftaler med flere. Når du vælger Climico VVS, er du sikret kvalitet og tilfredse resultater. Vi servicerer kunder med kvalitet som VVS installatør i Hellerup, VVS installatør Charlottenlund og omegn.

Kontakt os
Climico VVS

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 61 51 51 64 i telefontiden, eller via formularen her på siden.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi er medlem af TEKNIQ’s garantiordning

Som et VVS-firma med respekt for håndværket og et ønske om altid at opnå fuld kundetilfredshed, er vi naturligvis medlem af TEKNIQ’s garantiordning, hvilket er din sikkerhed for et tilfredsstillende slutresultat, uanset hvilken VVS-opgave vi udfører for dig.

Skriv til os

Ring til os