Siden 2017

CLIMICO VVS

Få et tilbud 61 51 51 64

Gasservice Nordsjælland til optimal drift

Er du på udkig efter kompetent gasservice i Nordsjælland eller København? Det er vigtigt med regelmæssig gasservice, så dit gasfyr efterses for fejl og mangler. Uanset om du har et nyt eller gammelt gasfyr, så er et service af gasfyr lovpligtigt i forhold til sikkerheden. Gasfyret er i konstant drift både nat og dag, så det bør løbende også få opmærksomhed ved et servicetjek.
Fyret slides, danner snavs og støv og i værste fald kan det resultere i gasudslip. Derudover kan der være mange penge at spare på energiøkonomien med et regelmæssigt servicetjek. Vi tilbyder gasservice og eftersyn til attraktive priser. Hos Climico VVS sørger vi for altid at udføre grundig service af kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

Service af gasfyr – opnå store besparelser

De fleste gaskedler er i drift op til 3.000 timer på et år og derfor er det vigtigt med service af gasfyr. Hvis dit gasfyr allerede er nedslidt, tilbyder vi også en ny gasfyr installation. Ved installation af nyt gasfyr nedtager vi det gamle og bortskaffer det. Dernæst sørger vores autoriserede VVS installatør for at tilslutte den nye gaskedel korrekt og monterer det til de eksisterende vand- og varmerør. Eventuelle urenheder og snavs fjernes ved en gennemskyldning, så gasfyret er klar til optimal ydelse. Vi sørger for en gasfyr installation i Nordsjælland og København efter alle anvisninger samt efter dine ønsker.

VVS Gasfyr – installation og eftersyn

Ved regelmæssigt at få service af dit gasfyr fra Climico VVS kan du opnå store besparelser. Vi sørger for at dit fyr fungerer optimalt, så du får mest muligt ud af din varme. Med faguddannet installatører og mange års erfaring i service og installation af gasfyr sørger vi for, at gassen udnyttes optimalt.

Vi sætter altid dig som kunde i fokus og leverer den service, du ønsker. Vi ved, at tilfredse kunder er den bedste forretning, man kan have. Derfor sørger vi for at løse alle opgaver i kvalitet og benytter kun de bedste reservedele, der holder mange år frem. Kontakt os, så sender vi en erfaren og dygtig tekniker til dit gasfyr i København, Nordsjælland eller omegn.

Kontakt os
Climico VVS

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 61 51 51 64 i telefontiden, eller via formularen her på siden.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi er medlem af TEKNIQ’s garantiordning

Som et VVS-firma med respekt for håndværket og et ønske om altid at opnå fuld kundetilfredshed, er vi naturligvis medlem af TEKNIQ’s garantiordning, hvilket er din sikkerhed for et tilfredsstillende slutresultat, uanset hvilken VVS-opgave vi udfører for dig.

Skriv til os

Ring til os