Siden 2017

CLIMICO VVS

Få et tilbud 61 51 51 64

Montering af varmepumpe Nordsjælland

Vi tager os gerne af din montering af varmepumpe i Nordsjælland, Hovedstadsområdet og omegn. Vi har mange års erfaring i varmepumpeservice og montering af varmepumper og andre varmeløsninger, og sætter en ære i at udføre enhver VVS opgave – stor som lille. Skal du have serviceret, repareret eller monteret varmepumpe, så kontakt Climico VVS. Vi kan stå for alt lige fra levering til færdigt resultat. Kontakt os endelig via formularen herunder eller ring til os for at høre mere om vores tilbud og erfaring omkring varmepumper Nordsjælland.

Få et uforpligtende tilbud

Varmepumpeservice Nordsjælland og København

Vi servicerer hele København samt Nordsjælland med både varmepumper, VVS arbejde og meget mere. Vi er vant til større byggeprojekter og byggepladser, så enhver opgave er velkommen hos Climico VVS.

For altid at tilbyde den bedste service og højeste kvalitet, tager vi løbende kurser inden for nyeste teknologi af VVS. Derudover er vi medlem af garantiordningen Tekniq, hvilket sikrer at dit arbejde altid udføres korrekt samt med garanti på alt VVS arbejde.

Din varmepumpespecialist

Vi er autoriseret VVS installatør, hvilket vil sige, at vi udfører vores montering af varmepumper i kvalitet og er godkendt til hver enkelt proces. Vores store erfaring gør Climico VVS til blandt de bedste montører til at installere vedvarende energianlæg. Vi har dokumenterede kompetencer til installering og varmepumpeservice efter de korrekte forhold.

Når du benytter os som virksomhed til installation af varmepumpe, kan du efterfølgende søge om tilskud gennem staten. Tilskuddet er kun muligt, når en det er en professionel installatør, der har monteret din varmepumpe. Er du i tvivl, så er du altid velkommen til at spørge os hos Climico, så rådgiver vi med glæde.

Kontakt Climico VVS for montering af varmepumpe

Hvis du skal have udskiftet, repareret, serviceret eller monteret varmepumpe i Nordsjælland eller København, så er vi din mand. Med både erfaring, kompetencer samt god service kan vi løse din opgave. Kontakt os via vore kontaktformular, så sender vi et godt tilbud på din varmepumpe service, montering eller lignende. Du er også meget velkommen til at ringe på 61 51 51 64 eller sende en mail til kontakt@climicovvs.dk. Vi sørger for at svare hurtigst mulig og tilbyder altid en god pris på installation af varmepumper. Vores erfaring og store kompetencer er din garanti for effektiv service i topklasse med langtidsholdbare resultater.

Kontakt os
Climico VVS

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 61 51 51 64 i telefontiden, eller via formularen her på siden.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi er medlem af TEKNIQ’s garantiordning

Som et VVS-firma med respekt for håndværket og et ønske om altid at opnå fuld kundetilfredshed, er vi naturligvis medlem af TEKNIQ’s garantiordning, hvilket er din sikkerhed for et tilfredsstillende slutresultat, uanset hvilken VVS-opgave vi udfører for dig.

Skriv til os

Ring til os