Siden 2017

CLIMICO VVS

Få et tilbud

Service og montering varmepumpe

Vi tager os gerne af din montering af varmepumpe. Vi har mange års erfaring i service og montering af varmepumper og andre varmeløsninger, og sætter en ære i at udføre enhver VVS opgave – stor som lille. Skal du have serviceret, repareret eller monteret varmepumpe, så kontakt Climico VVS. Vi kan stå for alt lige fra levering til færdigt resultat.

VE-godkendt varmepumpespecialist

Udover at være autoriseret VVS installatør, så er Climico VVS også VE-godkendt fra energistyrelsen. Det vil sige, at vi udfører vores montering af varmepumper i kvalitet og er godkendt til hver enkelt proces. Godkendelsen er også en anerkendelse af Climico VVS som blandt de bedste til at installere vedvarende energianlæg. Vi har dokumenterede kompetencer til installering og service efter de korrekte forhold.

Når du benytter os som VE-godkendt virksomhed til installation af varmepumpe, kan du efterfølgende søge om tilskud gennem staten. Tilskuddet er kun muligt, når en VE-godkendt installatør har monteret din varmepumpe.

Varmepumpe service i København og Nordsjælland

Vi servicerer hele København samt Nordsjælland med både varmepumper, VVS arbejde og meget mere. Vi er vant til større byggeprojekter og byggepladser, så enhver opgave er velkommen hos Climico VVS.

For altid at tilbyde den bedste service og højeste kvalitet, tager vi løbende kurser inden for nyeste teknologi af VVS. Derudover er vi medlem af garantiordningen Tekniq, hvilket sikrer at dit arbejde altid udføres korrekt samt med garanti på alt VVS arbejde.

Kontakt os for installation af varmepumpe

Hvis du skal have udskiftet, repareret, serviceret eller monteret varmepumpe i Nordsjælland eller København, så er vi din mand. Med både erfaring, kompetencer samt god service kan vi løse din opgave. Kontakt os via vore kontaktformular, så sender vi et godt tilbud. Du er også meget velkommen til at ringe på 61 51 51 64 eller sende en mail til kontakt@climicovvs.dk.

Sidebar
Climico VVS

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 61 51 51 64 i telefontiden, eller via formularen her på siden.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi er medlem af TEKNIQ’s garantiordning

Som et VVS-firma med respekt for håndværket og et ønske om altid at opnå fuld kundetilfredshed, er vi naturligvis medlem af TEKNIQ’s garantiordning, hvilket er din sikkerhed for et tilfredsstillende slutresultat, uanset hvilken VVS-opgave vi udfører for dig.