Siden 2017

CLIMICO VVS

Få et tilbud 61 51 51 64

Ejendomsservice VVS

Hos Climico VVS har vi stor erfaring i ejendomsservice VVS. Vi har allerede flere kunder der anvender os som deres VVS til ejendomsservice, og vi kan også stå for din VVS service af ejendommen. Som autoriseret VVS kan alle vores medarbejdere udføre enhver opgave både hurtigt og effektivt. Vi sørger for at løse enhver VVS opgave korrekt og efter forskrifterne. Derudover rådgiver og vejleder vi gerne til hvilke løsninger, der er mest optimale i din situation. Kontakt os på 61 51 51 64 for at høre mere om vores ejendomsservice for VVS og hvordan vi kan indgå en god service aftale.

Få et uforpligtende tilbud

Professionel VVS service

I en større ejendom er der ingen grund til at tilkalde en ny VVS installatør, hver gang man mangler hjælp. Vi bliver tilknyttet jeres ejendom og så rykke vi ud hver gang ejendommen mangler hjælp. Vi sørger for at ejendommen kommer først i køen og kommer hurtigst muligt. Hvis I altid benytter Climico VVS til jeres ejendom, så er i sikret et autoriseret firma, der udfører opgaver af kvalitet og sikkerhed. Vi sørger for at ejendommen er i trygge hænder og vi vil hurtigt lære ejendommen og dens installationer at kende. Derfor kan både vi selv og dig som kunde også spare meget tid, hver gang vi bliver kaldt ud på en kendt adresse.

Få fast aftale på vvs ejendomsservice

Vi har erfaring med flere forskellige ejendomsservices og bygninger, og kender til både traditionelle VVS opgaver samt de mere komplicerede. I kan få en fast aftale med Climico VVS, så er i forsikret om veludført arbejde. Med en fast aftale og et kendskab til jeres ejendom, kan vi yde den bedste service med både små og store forbedringer, der kan give jer store besparelser.
Vi kan både udføre løbende tjek af installationer og anlæg, montere nye dele, renovere og reparere det eksisterende. Gamle såvel som nye bygninger er velkomne som kunder hos Climico VVS, vi har erfaring med det hele. Kontakt os med din ejendom og tanker for din ejendomsservice, så finder vi en god aftale.

Vi servicerer hele København og Nordsjælland med VVS af kvalitet. Vi kører blandt andet med VVS i Emdrup, VVS Charlottenlund og omegn.

Kontakt os
Climico VVS

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 61 51 51 64 i telefontiden, eller via formularen her på siden.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi er medlem af TEKNIQ’s garantiordning

Som et VVS-firma med respekt for håndværket og et ønske om altid at opnå fuld kundetilfredshed, er vi naturligvis medlem af TEKNIQ’s garantiordning, hvilket er din sikkerhed for et tilfredsstillende slutresultat, uanset hvilken VVS-opgave vi udfører for dig.

Skriv til os

Ring til os