Siden 2017

CLIMICO VVS

Få et tilbud 61 51 51 64

Total badeværelsesrenovering København?

Vi udfører badeværelsesrenovering i København og Nordsjælland. Hos Climico VVS er vi eksperter i totalrenovering af badeværelse til helt nye og lækre badeværelser. Som autoriseret VVS kan vi stå for hele din totalrenovering badeværelse, så du kan opnå dit drømmebadeværelse. Ring 61 51 51 64.

Få et uforpligtende tilbud

Totalrenovering af badeværelse

I fællesskab med vores dygtige og erfarne samarbejdspartnere kan vi stå for alle installationer, samt gulv og vægge. Ønsker du microcement på gulv, bad og vægge, så samarbejder vi med en professionel murer, der udfører dette under samme tilbud. Ligeledes både med elektronik, tømrer- og snedkerarbejde. Vi sørger for kvalitet og æstetik gennem hele forløbet. Det er altså nemt og overskueligt at benytte Climico VVS til renovering af badeværelse for et helt nyt badeværelse.

VVS til badeværelse og toilet

Trænger badeværelset til en modernisering? Er du i gang med en renovering af hele huset? Vi udfører alle former for total renovering af badeværelse til en god pris. Vi finder en løsning, der passer til dine ønsker. Som autoriseret og kvalificeret VVS med mange års erfaring sørger vi for det perfekte resultat af nyt badeværelse.

Badeværelsesrenovering København, af sommerhus m.m

Vi sørger for en nem og overskuelig totalrenovering af badeværelset, sommerhuset og andet i den bedste kvalitet. Hos Climico VVS sætter vi altid kunden i fokus, og vælger aldrig de nemme udveje. Vi sørger for at løse enhver opgave i bedste kvalitet og med løbende kommunikation med dig som kunde undervejs. Vi sørger for at drøfte dine tanker og ønsker grundigt, inden vi går i gang. Skulle der opstå komplikationer eller uforudsete opgaver undervejs, snakker vi med dig som kunde, inden vi går videre. Derved sikrer vi os, at du får dit drømmebadeværelse, sommerhus eller andet til den bedste pris.

Skal du have foretaget totalrenovering, badeværelsesrenovering i København eller nyt badeværelse, er pris også relevant. Da vi kan stå for totalentreprisen af din renovering, tilbyder vi også attraktive priser på vores services. Vi står for projektet fra start til slut, og sørger for et sikkert og godt samarbejde mellem alle håndværkere. Kontakt os for at få en god pris på dit badeværelse. Udfyld vores kontaktformular, ring til 61 51 51 64 eller skriv til os på kontakt@climicovvs.dk, så vender vi tilbage med et tilbud.

Kontakt os
Climico VVS

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 61 51 51 64 i telefontiden, eller via formularen her på siden.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi er medlem af TEKNIQ’s garantiordning

Som et VVS-firma med respekt for håndværket og et ønske om altid at opnå fuld kundetilfredshed, er vi naturligvis medlem af TEKNIQ’s garantiordning, hvilket er din sikkerhed for et tilfredsstillende slutresultat, uanset hvilken VVS-opgave vi udfører for dig.

Skriv til os

Ring til os